Dit jaar iets heel speciaals bij  Famke Rousseau. Natuurlijk is de beeldend kunstenaar Famke zelf aanwezig in haar Atelier FAMKE ROUSSEAU. Voor deze editie heeft Famke Rousseau de handen ineengeslagen met kunstenaar Noël Rousseau voor een speciale samenwerking. Samen zullen zij een prachtig kunstwerk creëren, volledig gewijd aan de geest van het Gallery Weekend. 

Nu vraagt hun gedeelde achternaam om uitleg. Noël Rousseau is de kleinzoon van de bekende kunstenaar Chrit Rousseau. Noël Rousseau vertegenwoordigt de volgende generatie opkomend talent. Zijn creatieve vulkaan staat op uitbarsten met een uniek perspectief en creatieve kracht.

Famke Rousseau gelooft in het verleggen van grenzen, het verkennen van nieuwe artistieke horizonten en het vieren van de kracht van samenwerking. Door deze dynamische samenwerking zullen Famke en Noël niet alleen een betoverend kunstwerk creëren, maar ook elkaar inspireren en conventionele normen uitdagen. Hun gecombineerde artistieke visie belooft een ervaring te bieden die het alledaagse overstijgt en uw verbeelding doet ontbranden. 

Laat de energie en passie die uit Famke Rousseau en Noël Rousseau’s werk straalt binnen in u resoneren. Aanschouw de samensmelting van twee kunstenaars, terwijl zij hun creativiteit bundelen.

Wij nodigen u uit om samen met ons deze reis te maken, terwijl Atelier Famke Rousseau haar deuren opent om de buitengewone samenwerking tussen Famke Rousseau en Noël Rousseau te onthullen.